Deel deze pagina!

Werkwijze van Seiso

U wilt starten of bent al bezig met een inventarisatie, u zoekt de perfecte oplossing voor uw documentstromen en printercontracten. U wilt zorgeloos afdrukken, scannen, een digitaal archief aanmaken en onderhouden. De mogelijkheden zijn legio in deze ondoorzichtige markt. Uw keuze moet goed gefundeerd zijn, de invloed hiervan op uw organisatie is groot. Maar waar te beginnen en waar moet u op letten?

Seiso biedt u de helpende hand. Wij kunnen u het gehele traject uit handen nemen, op basis van het 'no cure no pay'-principe dan wel op projectbasis. U wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden in de markt. Uw huidige situatie, wensen en eisen worden in kaart gebracht, leveranciers worden geselecteerd en offertes kritisch met elkaar vergeleken.

Krijgt u echt wat u wilt en gaat u de komen jaren niet teveel betalen? Wij wegen met u de oplossingen af, bepalen wat wel en niet noodzakelijk is en of hetgeen aangeboden in overeenstemming met de prijs is. Wij onderhandelen voor u en bouwen maximale flexibiliteit in uw contract.

Wij zorgen ervoor dat u met en zeker gevoel uw toekomstige leverancier selecteert. Seiso ordent en bespaart!

Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat Seiso u te bieden heeft? In een persoonlijk gesprek gaan we graag in op uw situatie en lichten we met plezier toe op welke vlakken wij u van dienst kunnen zijn.

Bel ons voor een vrijblijvend advies op 088 3100 200 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen met Seiso