Deel deze pagina!

Printing

Wat doet Seiso op gebied van printing?

Seiso brengt onafhankelijk advies uit met betrekking tot de aanschaf van printers en bijbehorende service-overeenkomsten. Onze focus ligt bij uw organisatie, waarbij we onze jarenlange ervaring en marktkennis inzetten om op zoek te gaan naar de beste en meest voordelige oplossing voor uw organisatie.

We kunnen uw huidige overeenkomst optimaliseren waarbij we deze toetsen op diverse factoren. Indien wij verwachten een behoorlijke besparing te kunnen realiseren zullen wij de afspraken met uw huidige leverancier aanscherpen en indien nodig laten aanpassen.

Omdat wij overtuigd zijn van onze meerwaarde in deze inkooptrajecten, werken wij indien gewenst op basis van no-cure no-pay. Hierdoor loopt u geen enkel risico kosten te maken zonder rendement.

Onafhankelijke adviseur

Seiso is een onafhankelijke adviseur, geen leverancier. Wij inventariseren, adviseren, controleren en selecteren. En besparen kosten op uw printers en multifunctionele machines.

Seiso biedt organisaties ondersteuning en onafhankelijk advies bij het verlagen van de kosten gerelateerd aan documenten. Wij optimaliseren uw huidige printercontract, bieden inkoopbegeleiding en adviseren in de leveranciersselectie voor uw printapparatuur en software. Seiso is niet gebonden aan merken en leveranciers, waardoor wij altijd volledig objectief kunnen adviseren waar wel én waar geen behoefte aan is binnen uw organisatie. Door onze jarenlange ervaring in de branche weten we de weg, en krijgen we de beste oplossingen én scherpste tarieven voor ú op tafel.

Op elk gewenst moment

Seiso kan u op elk moment en in elke situatie van dienst zijn met uw documentvraagstukken. Wilt u binnenkort starten met een inventarisatie en offertetraject of heeft u zojuist uw implementatie afgerond? U wilt besparen op een nieuw af te sluiten contract of uitzoeken of er binnen uw huidige contracten optimalisatiemogelijkheden zijn? U overweegt digitaal documentbeheer, digitaal archiveren of factuurverwerking? U wilt printen vanaf uw smartphone, laptop of tablet?

U heeft een overschot in of tekort aan machines? U heeft verschillende contracten met verschillende expiratiedata? U heeft een diversiteit aan printers, drivers en verbruiks­materialen? U wilt monitoren wie welke afdrukken maakt? Is er geen goed afdrukbeleid of wilt u uw afdrukvolume en afdrukkosten reduceren?

Tientallen procenten besparing

Dan kan een goede herstructurering of nieuwe contractinvulling u vaak tientallen procenten besparing opleveren. Met gedegen kennis van de markt en juridische aspecten, kunnen we als onafhankelijk adviseur deze trajecten voor u in goede banen leiden en haalt u meer uit uw contracten.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat Seiso u te bieden heeft? In een persoonlijk gesprek gaan we graag in op uw situatie en lichten we met plezier toe op welke vlakken wij u van dienst kunnen zijn.

Bel ons voor een vrijblijvend advies op 088 3100 200 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen met Seiso