Deel deze pagina!

Activiteiten van Seiso m.b.t. printing

Kostenbesparing

Seiso helpt u een concrete en meetbare kostenbesparing te realiseren op het gebied van digitaal documentbeheer en uw printercontracten.

Met onze inkoopbegeleiding, projectmanagement en/of contractmanagement krijgt u een perfect passende oplossing voor de scherpste prijs, zonder toegiften te doen op uw wensen en comfort. Wij inventariseren, bedenken oplossingen voor uw wensen, en nemen u desgewenst het gehele offertetraject uit handen.

Wij selecteren, presenteren, en beargumenteren de offertes. Wij adviseren, staan open over de plus- maar óók over de minpunten van de verschillende aanbieders. Wij zorgen voor passende oplossingen, met gegarandeerde besparingen op uw kosten! Daar wij op basis van 'no cure no pay' werken, loopt u geen risico kosten te maken die niets opleveren.

Inkoopbegeleiding

Een partner die weet welke wegen te bewandelen voor de beste resultaten. Met onze inkoopbegeleiding voor zowel uw afdrukapparatuur als digitaal documentbeheer staan we u graag terzijde. Onze jarenlange ervaring en actuele kennis van deze zeer dynamische markt, staan garant voor het beste inkoopresultaat en efficiencyverbetering.

Projectmanagement

Analyseren, inventariseren, implementeren, reduceren, en controleren? Wij geven sturing aan uw project.

U wilt uw afdrukvolume reduceren, een afdrukbeleid opstellen of een situatie-analyse maken? Ook op projectbasis zijn onze adviseurs u graag van dienst. Onze gestructureerde aanpak, projectvaardigheden en focus op resultaat, verhogen de slagingskans van uw project aanzienlijk!

Contractbeheer

Seiso beheert uw overeenkomst, zorgt voor naleving hiervan, en benut kansen gedurende de gehelde looptijd.

Heeft u een nog lopend contract of is uw nieuwe contract recent geïmplementeerd? In beide gevallen bieden wij u grote toegevoegde waarde door uw contract te beheren en de leverancier scherp te houden. Wij onderzoeken optimalisatiemogelijkheden, monitoren en evalueren contractverplichtingen, sturen bij en maken u alert op afwijkingen en besparingsmogelijkheden.

No cure no pay

Geen investering, de beste oplossing én lagere kosten? Seiso kan uw contracten herzien, prioriteiten scheppen, en u adviseren in de jungle van printen en digitaal documentbeheer. Indien gewenst nemen wij u het gehele traject uit handen, van inventarisatie tot en met implementatie en het daarna managen van het contract.

Omdat wij zeker zijn van onze zaak, werken we met een resultaatverplichting en kan dit alles ook op basis van no-cure no-pay. Bespaart u niet, dan betaalt u niet. De beste oplossing is nog nooit zo goedkoop geweest!

Interesse?

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat Seiso u te bieden heeft? In een persoonlijk gesprek gaan we graag in op uw situatie en lichten we met plezier toe op welke vlakken wij u van dienst kunnen zijn.

Bel ons voor een vrijblijvend advies op 088 3100 200 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen met Seiso