Deel deze pagina!

Vereniging van Erkende Schoonmaak Adviesbureaus (VESA)

Sinds 1 november 2011 is Rinke Romeijn makelaar in schoonmaakdienstverlening en daardoor is Seiso volwaardig lid van VESA, vereniging van erkende adviesbureaus.

Hiermee onderschrijft Seiso dat zij haar dienstverlening en verdienmodel conform de gedragscode van de VESA transparant en 'eerlijk' inricht en uitvoert.

Tevens onderschrijven wij hiermee de nieuwe code 'verantwoordelijk marktgedrag', zoals die na intensief overleg tussen bonden, schoonmaakbedrijven, opdrachtgevers, overheden en intermediairs, tot stand is gekomen.

Op 14 juni 2012 heeft de ondertekening van de VESA gedragscode op regionaal niveau in Den Bosch plaatsgevonden. Alle personeelsleden van Seiso hebben op 16 augustus 2012 deze code ondertekend in Oirschot.

Blijf op de hoogte van Seiso via onze e-mailnieuwsbrief

Niet alleen via deze website, maar ook per e-mail houden we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Seiso. Vul hieronder uw e-mailadres in om de Seiso Nieuwsbrief per e-mail te ontvangen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Vul een geldig e-mailadres in, alstublieft.
Plaats een vinkje, alstublieft.