Deel deze pagina!

Het team van Seiso

Ons team bestaat uit enthousiaste, hooggeschoolde medewerk(st)ers. Een betrokken team bestaande uit aanbesteding specialisten, contractbeheerders en kwaliteit inspecteurs, dat klanttevredenheid erg hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn pas tevreden wanneer u het bent. 

Brancheverenigingen

Om de betrokkenheid in het vakgebied aan te tonen is Seiso Facilitair Advies een actief betrokken lid van een aantal brancheverenigingen:

  • VESA (Vereniging van Erkende Schoonmaak Adviesbureaus)
  • FMN  (Facility Management Nederland)

Door objectieve en onafhankelijke advisering en procesmanagement is Seiso in staat om haar bijdrage aan de professionalisering van het vakgebied in te vullen. Kennisoverdracht en opleiding en training van vaardigheden aan zowel stakeholders als opdrachtgevers en medewerkers, leiden tot structurele verbeteringen van de geleverde en beleefde kwaliteit.

Trouwe sponsor

Al sinds 2008 is Seiso trotse en trouwe sponsor van het Ronald McDonald Kindervallei in Valkenburg. Een fantastische locatie waar gezinnen een vakantie kunnen vieren samen met hun zorgintensieve kind. Voor meer informatie klik op deze link: Kindervallei