Deel deze pagina!

Over Seiso Facilitair Advies

Wat doet Seiso?

Seiso is een middelgroot facilitair adviesbureau gevestigd te Oirschot. Wij zijn creatief actief op het gebied van inkooptrajecten en (Europese) aanbestedingen met een dertigtal verschillende onderwerpen. Deze onderwerpen variëren van schoonmaak tot soft-facilitaire diensten en van telefonie en data tot leermiddelen. Naast de (Europese) aanbestedingen verzorgen we onderhandse aanbestedingen, contractbeheer en een groot aantal kwaliteitsmetingen op basis van VSR/KMS, belevingsmetingen en tevredenheidsonderzoeken.

Seiso is niet alleen de naam van ons bureau, maar is ook de Japanse term die past bij de intentie en kernwaarden van onze organisatie. Seiso is een term uit de 5S methodiek, die op zich weer een onderdeel is uit de lean filosofie. Lean is een managementfilosofie die erop gericht is om maximale waarde voor de klant te realiseren met zo min mogelijk verspilling. Door verspillingen te elimineren gaan de operationele kosten omlaag, wat in het algemeen leidt tot een verbetering van het bedrijfsresultaat. Seiso Facilitair Advies past deze filosofie toe op alle facilitaire processen en haar eigen dienstverlening.

Seiso is lid van VESA, de Vereniging van Erkende Schoonmaak Adviseurs.

Betrouwbaar

Seiso heeft zich ontwikkeld tot een stabiele organisatie waar medewerkers en opdrachtgevers vertrouwen in kunnen hebben. We komen onze afspraken na, doen (meer) dan we beloven en hechten waarde aan integer ondernemen. Zowel opdrachtgevers als dienstverleners hebben Seiso leren kennen als een oprechte, eerlijke en transparante partner in dienstverlening.

Resultaatgericht

We streven naar tevreden medewerkers en klanten, waarbij de focus ligt op doelgericht samenwerken, nu en in de toekomst. Blijvend zoeken we naar manieren om resultaten te verbeteren, waarbij het resultaat belangrijker is dan de inspanning er naartoe.

Steeds opnieuw worden aanbestedingen, contractmonitoren en overeenkomsten klantspecifiek geschreven. Tenslotte zijn resultaatafspraken bij elke opdrachtgever anders.

Onderscheidend

We zijn kritisch naar de huidige bedrijfsvoering en streven naar het continu verbeteren van processen en prestaties. Vernieuwingen hebben aanwijsbare voordelen voor onze zakelijke partners en vormen een basis voor onze positie in de markt.

Samenwerken

Vanuit openheid en respect voor elkaar zijn we succesvol voor medewerkers, opdrachtnemers en -gevers. We blijven actief in contact met partijen en werken vanuit vertrouwen in elkaar naar een gemeenschappelijk doel.

"Wat ik enorm goed vind aan Seiso is de samenwerking met de klant. Ze willen veel overleggen, zodat de klant later niet voor verrassingen staat. De dienstverlening is erg goed."

Deborah Houx, St. Josephscholen Nijmegen

"De interpersoonlijke relatie is gewoon extreem goed gegaan. Heel open en sociaal. De afspraken zijn altijd nagekomen. Ik zie geen negatieve punten aan Seiso. Ik gun ze veel, en ik kan blind op ze varen. Ze zijn betrouwbaar en leven zich perfect in de opdrachtgever in. Seiso durft ook tegengas te geven en kritische vragen te stellen op het moment van belangrijke besluiten."

Berry Busschops

"Andere bureaus voelen afstandelijk aan maar dit is bij Seiso niet het geval. Lekker persoonlijk."

Jan Strookman, EW

"Seiso heeft een open, eerlijke houding. Ze krijgen graag feedback. Er zijn verschillende adviesbureaus die zeggen dat hun manier de beste is en dat deze altijd moet worden gehanteerd. Hier houd ik niet van en daar werken we dan ook niet mee samen. Je kan Seiso altijd bellen. Ze helpen je goed, hebben begrip voor bepaalde situaties en proberen altijd het hoogst mogelijke resultaat te behalen."

Martijn Boss, Cleanbuiding

"Seiso heeft een goede benaming van een aanbesteding in de markt zetten. Het draait niet alleen om prijs, maar ook om kwaliteit."

Greg Klaver Westerveld

"Wanneer we een aanbeveling doen staat Seiso altijd in het rijtje van 3 adviesbureaus die we adviseren. Voornamelijk adviseren we Seiso in het onderwijs.
Ze hebben hier een groot kennisniveau waardoor ik ze zeker zou aanbevelen."

Suzan Stadhouders, CSU

"Seiso zit altijd in de top 3 van adviesbureaus die we aanbevelen. We werken graag voor en met Seiso en zijn absoluut tevreden over hen. Bij Seiso werken stuk voor stuk hardwerkende en fijne mensen. Ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt. Ze hebben dingen voor je over en zijn altijd goed bereikbaar."

Bart van der Sluijs, ICS Groep

"Bij Seiso zijn we écht klant en kent men ons persoonlijk. Daarnaast houden zij eerlijke VSR KMS kwaliteitsmetingen van het werk van onze opdrachtnemers."

René Zijlmans - Meeus