Deel deze pagina!

Seiso Opleidingen

Wat doet Seiso Opleidingen?

Seiso Opleidingen verzorgt naast opleidingen en trainingen binnen de schoonmaakdienstverlening, ook de plaatsing van opgeleide mensen vanuit een social return situatie. Dit brede en volwaardige pakket aan dienstverlening willen we graag aan u presenteren.

Allereerst zullen we ingaan op de verschillende aspecten van de opleidingen. Later beschrijven we hoe we deze opleidingen in combinatie met tewerkstelling toepassen en welke voordelen dit u biedt.

Onderscheidende dienstverlening

Seiso Opleidingen onderscheidt zich op de markt van opleiders binnen de schoonmaakdienstverlening op een aantal vlakken:

  • Het biedt een volwaardig pakket van opleidingen: BBL-opleidingen, NT2-opleidingen en de vakgerelateerde trainingen zoals vak-geschoolde schoonmaker.
  • De opleidingen hebben meer aansluiting op de werkvloer aangezien de BBL- en NT2-opleidingen ondersteund worden met schoonmaakgerelateerd cursusmateriaal.
  • De opleidingstermijnen zijn gerelateerd aan de competenties van de cursist, hierdoor zijn opleidingstrajecten maatwerk.
  • Door het toepassen van uitgekiende intakegesprekken en bepalen van de competenties worden opleidingstrajecten in vele gevallen verkort, met daardoor minder verlet uren.
  • Opleidingen zijn niet locatiegebonden; u bepaalt de opleidingslocatie voor de samengestelde groepen.
  • Samen met Seiso Opleidingen biedt u aan uw mensen de mogelijkheid om een opleiding te volgen met een erkend diploma als afsluiting. U maakt daarbij gebruik van optimale flexibiliteit en uitermate gunstige financiĆ«le voorwaarden.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat Seiso u te bieden heeft? In een persoonlijk gesprek gaan we graag in op uw situatie en lichten we met plezier toe op welke vlakken wij u van dienst kunnen zijn.

Bel ons voor een vrijblijvend advies op 088 3100 200 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen met Seiso