Deel deze pagina!

VSR-GLAS

Seiso past voor het controleren van glasbewassing een objectief kwaliteitmeetsysteem toe voor het beoordelen van de glasbewassing aan gebouwen. Met een dergelijk kwaliteitmeetsysteem wordt bereikt, dat u eindelijk de glasbewassing kunt toetsen binnen een statistisch vastgelegd kader.

Het breed geaccepteerde en bekende VSR-systeem voor de schoonmaak ligt ten grondslag voor de controles op glasbewassing. Direct na de oplevering van de glazenwasser voert Seiso een steekproef uit op de werkzaamheden en meet de resultaten. Er is vanuit de controle sprake van een goedkeur of een afkeur.

Seiso beschikt over ruime ervaring op het gebied van de ontwikkeling van kwaliteitmeetsystemen en uitvoering van kwaliteitscontroles voor de schoonmaakbranche.

Na analyse van de controleresultaten, die met behulp van een goed functionerend kwaliteitmeetsysteem worden verkregen, bent u in staat het proces van de glasbewassing van uw gebouwen optimaal af te stemmen op de eisen die vanuit het bestek of de opdracht worden gesteld.