Deel deze pagina!

Contractbeheer en monitoring

Na de aanbesteding en start van het contract is het zaak om het contract op een goede manier te beheren. Tijdens de looptijd van het contract kan een tal van zaken veranderen die invloed hebben op de contractafspraken en prijzen. Ook de gemaakte prestatie-indicatoren worden strak gevolgd.

Alle voorkomende vragen, opmerkingen en wijzigingen kan Seiso voor u beheren en coördineren. We vragen offertes voor u aan, toetsen prijzen aan marktconformiteit en dienen u van advies.

U heeft een vast contractpersoon in de vorm van een contractmanager. De contractmanager van Seiso behandelt de vragen en opmerkingen en volgt de acties van de leverancier.

Gaandeweg het contract beheren we de gegevens die als grondslag hebben gediend bij de inrichting van het contract. U ontvangt managementrapportages en periodiek wordt samen met de leverancier de actuele status besproken.

Contractbeheer in combinatie met de contractmonitor is een zeer sterk instrument om de dienstverlening op het gewenste contractniveau te krijgen en te houden. Alle facetten binnen de dienstverlening zijn op deze manier geborgd.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat Seiso u te bieden heeft? In een persoonlijk gesprek gaan we graag in op uw situatie en lichten we met plezier toe op welke vlakken wij u van dienst kunnen zijn.

Bel ons voor een vrijblijvend advies op 088 3100 200 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen met Seiso