Deel deze pagina!

Contract inrichten

De basis voor het inrichten van het contract ligt aan de voorkant van het aanbestedingsproces. Reeds in een vroeg stadium moet er nagedacht worden over de wijze waarop het uiteindelijke contract beheerd moet worden. Hoeveel werk mag het nog kosten, wie zijn betrokken, op welke KPI's wordt gestuurd, is er sprake van een bonus/malus, hoe verloopt facturatie, wie controleert facturen, enzovoort.

Tal van vragen moeten op voorhand een antwoord krijgen omdat anders de aanbestedingsdocumenten verkeerd ingericht worden. Seiso helpt u met het beantwoorden van deze en vele andere vragen.

Een contract inrichten is van groot belang voor de samenwerking in de toekomst en de hulp van een specialist is hierin van grote waarde. Investeren in een goed contract en contractbeheer levert later een grote besparing op.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat Seiso u te bieden heeft? In een persoonlijk gesprek gaan we graag in op uw situatie en lichten we met plezier toe op welke vlakken wij u van dienst kunnen zijn.

Bel ons voor een vrijblijvend advies op 088 3100 200 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen met Seiso