Deel deze pagina!

Overheid

Binnen de overheidsorganisaties kan Seiso gemeenten tot haar klanten rekenen, maar ook waterschappen.

Vanuit haar expertise kan Seiso adviserend optreden in deze branche die zich verplicht ziet om diensten Europees aan te besteden. Steeds meer gemeenten kiezen ervoor om ook onder de vastgestelde drempel­bedragen Europees aan te besteden. Transparantie is hierin een grote drijfveer.

Seiso begeleidt volledige Europese aanbestedingen maar soms ook delen in dit proces, mocht een gemeente bijvoorbeeld voorschrijven dat de juridische afdeling voorziet in het proces, maar niet op de inhoud. Afhankelijk van de behoefte maken we een maatvoorstel voor u.

Naast het begeleiden van soft-facilitaire aanbestedingen zoals schoonmaak, beveiliging, afval, repro en koffievoorzieningen staan we instanties ook bij met het uitvoeren van kwaliteitsmetingen, marktconformiteitstoetsen, calculaties en contractbeheer.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat Seiso u te bieden heeft? In een persoonlijk gesprek gaan we graag in op uw situatie en lichten we met plezier toe op welke vlakken wij u van dienst kunnen zijn.

Bel ons voor een vrijblijvend advies op 088 3100 200 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen met Seiso