Deel deze pagina!

Onderwijs

Verschillende typen onderwijs

De verschillende typen onderwijs in Nederland vereisen een andere benadering in de facilitaire dienstverlening.

Primair onderwijs

Over het algemeen zien we in het primair onderwijs een bundeling van krachten in de vorm van samenwerkingsverbanden, bovenschools management of bestuur of samenwerking in een overkoepelende stichting. Voor de schoonmaak betekent dit dat de bovenschoolse organisatie contractpartner is voor het schoonmaakbedrijf.

Seiso heeft veel expertise op het gebied van primair onderwijs. Een groot aantal Europese aanbestedingen zijn succesvol afgerond. Dagelijks verzorgen we contractbeheer en kwaliteitsmetingen in combinatie met ons digitale logboek FaciliPoint voor een groot aantal scholen. Ook bij u in de buurt.

Met een gerust hart kunt u het beheer van de schoonmaakovereenkomst aan ons overdragen, net als vele anderen al voor u gedaan hebben.

Middelbaar onderwijs

Eenmaal weg uit het primair onderwijs zien we een verandering in gedrag en ook vervuiling van de leerlingen. Geen zandbak meer voor de deur maar wel extreme vervuiling door 'haantjesgedrag'. De middelbare scholen kennen een duidelijk andere problematiek dan het primair onderwijs.

Specialist in onderwijslocaties

Als specialist in onderwijslocaties weet Seiso als geen ander hoe we tot oplossingen kunnen komen in bestaande situaties of kunnen middels een Europese aanbesteding het probleem oplossen. Vanuit onze expertise kunnen we u zekerheid bieden voor de toekomst. Laat dat maar aan ons over.

Hoger beroepsonderwijs en universiteiten

In deze categorie vinden we veelal grote opdrachtgevers, vaak voorzien van een eigen afdeling inkoop en afdeling facilitair. En toch kiezen deze partijen voor Seiso bij het inrichten van contractmanagement of als onderdeel van een projectteam dat belast is met aanbestedingen.

Logisch, want als essentiƫle kennis over het schoonmaakvak ontbreekt, of simpelweg de tijd, is het verstandig deze op het juiste moment in te huren. Welke jurisprudentie is nu geldend en hoe zit het met contracttermijnen, hoe vertalen we duurzaamheid in een aanvraag en wat doet pro-biotisch schoonmaken voor mijn locaties?

Vraag waar de aanbestedingspecialisten van Seiso u bij kunnen helpen; neem vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat Seiso u te bieden heeft? In een persoonlijk gesprek gaan we graag in op uw situatie en lichten we met plezier toe op welke vlakken wij u van dienst kunnen zijn.

Bel ons voor een vrijblijvend advies op 088 3100 200 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen met Seiso