Deel deze pagina!

Branches

Iedere branche kent zijn specifieke aandachtspunten en benadering betreffende dienstverlening door facilitaire partners. Branche-specifieke kennis is onontbeerlijk om te komen tot een optimale samenwerking tussen contractpartijen. Vanuit haar jarenlange ervaring kent Seiso als geen ander de risico's en kansen per branche.

Wij onderscheiden de volgende branches:

  • Onderwijs: onderwijs verdelen wij over Primair, Middelbaar, Hoger en Universitair Onderwijs
  • Bedrijven: hieronder rekenen wij alle andere organisaties die niet binnen de sectoren overheid, zorg en onderwijs vallen
  • Overheid: dit betreft de ministeries, provinciale diensten en gemeentelijke diensten, maar ook de nationale politie en belastingdienst
  • Zorg: binnen zorg kennen we de Openbare gezondheidszorg, Eerstelijnszorg, Ziekenhuiszorg en Ondersteunende zorg op het gebied van Ouderenzorg, Gehandicaptenzorg en Geestelijke gezondheidszorg en als laatste Welzijnszorg.

Voor specifieke informatie per branche verwijzen we u graag naar de hierboven vermelde detailpagina's en naar de referenties die we per branche hebben benoemd.

Blijf op de hoogte van Seiso via onze e-mailnieuwsbrief

Niet alleen via deze website, maar ook per e-mail houden we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Seiso. Vul hieronder uw e-mailadres in om de Seiso Nieuwsbrief per e-mail te ontvangen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Vul een geldig e-mailadres in, alstublieft.
Plaats een vinkje, alstublieft.