Deel deze pagina!

Bedrijven

Deze sector ziet zich niet verplicht met de juridische ballast van Europese aanbestedingsregels. Dat neemt echter niet weg dat de kennis van de Europese regels en de jurisprudentie van grote waarde kunnen zijn voor de bedrijvensector.

De aanbestedingsspecialisten van Seiso kennen de soft-facilitaire markt als geen ander. Het inzetten van deze kennis kan van grote betekenis zijn tijdens de uitvoering van werkzaamheden. Weten waar de sterktes en zwaktes liggen van aanbiedende partijen behoed bedrijven voor het nemen van onjuiste keuzes.

In de sector bedrijven zien we een breed pallet aan diensten die Seiso inzet. Aanbestedingen, marktconsultaties, calculaties, inkoopscans, kwaliteitsmetingen en contractbeheer. De inspanningen van Seiso zijn er steeds op gericht om voor de opdrachtgever een optimaal contract samen te stellen met hun partner in dienstverlening.

Het feit dat steeds meer bedrijven hun processen volgens de principes van Lean inrichten, maakt een samenwerking met Seiso alleen maar eenvoudiger. Niet voor niets komt de naam van ons bedrijf vanuit de 5S werkplekoptimalisatie binnen Lean.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat Seiso u te bieden heeft? In een persoonlijk gesprek gaan we graag in op uw situatie en lichten we met plezier toe op welke vlakken wij u van dienst kunnen zijn.

Bel ons voor een vrijblijvend advies op 088 3100 200 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen met Seiso