Deel deze pagina!

Seiso weblog

Altijd op de hoogte

Seiso houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Tevens informeren we u graag via dit weblog over het reilen en zeilen van Seiso zelf. Bovendien kunt u via Facebook en Twitter de laatste informatie raadplegen.

Ook Hago en Seiso Opleidingen bieden statushouders kans op werk

door Rob Huijnen -

Hago heeft een convenant getekend met Seiso Opleidingen om statushouders op te leiden als toekomstige schoonmakers voor de Vebego-dochter. Zodra de statushouders in opleiding gaan, begint ook de werkstage. Aan het eind van het traject ligt een vast contract bij Hago klaar. Volgens beide partijen ‘een echte kans op de arbeidsmarkt’. Het contract is ondertekend op 10 september 2019 op het hoofdkantoor van Vebego in Voerendaal.

Lees verder

CSU en Seiso aan de slag met statushouders op Hof van Saksen

door Rob Huijnen -

CSU en Seiso Opleidingen B.V. ondertekenden afgelopen najaar het convenant Stadhouders Inclusief met het doel om statushouders op te leiden tot taalvaardige schoonmakers. Inmiddels zijn al tientallen statushouders op diverse locaties aan het werk en stromen ervaren schoonmakers door naar vaste banen bij CSU. De gemeenten Emmen en Borger-Odoorn sloten zich recent aan bij dit succesvolle partnership. Menso, het leerwerkbedrijf van de gemeente Emmen, en Stichting Sociale Teams Borger-Odoorn gaan negen statushouders een opleiding en werkplaatsstage aanbieden op het vakantieresort Hof van Saksen in Drenthe.

Lees verder

Recente blogberichten

Blijf op de hoogte van Seiso via onze e-mailnieuwsbrief

Niet alleen via deze website, maar ook per e-mail houden we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Seiso. Vul hieronder uw e-mailadres in om de Seiso Nieuwsbrief per e-mail te ontvangen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Vul een geldig e-mailadres in, alstublieft.
Plaats een vinkje, alstublieft.