Deel deze pagina!

Seiso weblog

Altijd op de hoogte

Seiso houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Tevens informeren we u graag via dit weblog over het reilen en zeilen van Seiso zelf. Bovendien kunt u via Facebook en Twitter de laatste informatie raadplegen.

CSU en Seiso aan de slag met statushouders op Hof van Saksen

door Rob Huijnen -

CSU en Seiso Opleidingen B.V. ondertekenden afgelopen najaar het convenant Stadhouders Inclusief met het doel om statushouders op te leiden tot taalvaardige schoonmakers. Inmiddels zijn al tientallen statushouders op diverse locaties aan het werk en stromen ervaren schoonmakers door naar vaste banen bij CSU. De gemeenten Emmen en Borger-Odoorn sloten zich recent aan bij dit succesvolle partnership. Menso, het leerwerkbedrijf van de gemeente Emmen, en Stichting Sociale Teams Borger-Odoorn gaan negen statushouders een opleiding en werkplaatsstage aanbieden op het vakantieresort Hof van Saksen in Drenthe.

Lees verder

Seiso en Hago Zorg tekenen 'Statushouders inclusief'

door Rob Huijnen -

Deze week heeft Hago Zorg samen met Seiso Facilitair Advies convenant “Statushouders inclusief” ondertekend. Dit is een samenwerking om vluchtelingen binnen Nederland op te leiden en te helpen aan vast werk. Met het ondertekenen van het convenant laten wij zien dat wij als Hago Zorg statushouders kansen willen bieden op betaald werk. Seiso verzorgt daarbij de opleidingen. Hoe meer bedrijven het convenant ondertekenen hoe meer gemeenten ook kansen kunnen bieden aan deze statushouders.

Lees verder

Aanbesteding Onderwijs Leermiddelen bij de BasisFluvius

door Rob Huijnen -

In opdracht van de scholengroep de BasisFluvius in Arnhem heeft Seiso Facilitair Advies een openbare Europese aanbesteding Onderwijs Leermiddelen (OLP) in de markt gezet.

De aanbesteding behelst de inkoop van leermethoden, ontwikkelingsmaterialen, verbruiksmaterialen en software. Naast de financiële aspecten is er veel aandacht voor kwaliteit die door middel van het verzorgen van een presentatie door de inschrijvers is beoordeeld.

Lees verder

Recente blogberichten

Blijf op de hoogte van Seiso via onze e-mailnieuwsbrief

Niet alleen via deze website, maar ook per e-mail houden we u graag op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent Seiso. Vul hieronder uw e-mailadres in om de Seiso Nieuwsbrief per e-mail te ontvangen. Uiteraard gaan wij zorgvuldig met uw e-mailadres om. Meer informatie op het gebied van privacy vindt u in ons privacybeleid.

Vul een geldig e-mailadres in, alstublieft.
Plaats een vinkje, alstublieft.