Deel deze pagina!

Vendingvoorzieningen aanbesteding

Vendingvoorzieningen zijn restauratieve voorzieningen verstrekt via een automaat. De automaten voorzien in frisdrank, koffie en thee, snacks, snoep of maaltijden, al dan niet ondersteunend aan de restauratieve of cateringvoorzieningen die centraal zijn georganiseerd.

Marktverkenning

Heeft u de wens de kwaliteit van automaten te upgraden en uniformiteit te realiseren zonder de marktconformiteit uit het oog te verliezen? Seiso zorgt voor een gedegen aanbesteding op basis van een voorafgaande marktverkenning.

Een smaaktest kan een belangrijk onderdeel zijn van de voorbereiding aangezien de beleving van gebruikers steeds zwaarder weegt.

Om voldoende grip op de beheerfase te hebben heeft Seiso een helder en eenduidig PvE en contract ontwikkeld, eventueel ondersteund met belevingsmetingen, mystery visits, technische automaten toetsing en interviews.

Interesse?

Overweegt u om de aanbesteding van uw vendingvoorzieningen door Seiso te laten uitvoeren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat Seiso u te bieden heeft? In een persoonlijk gesprek gaan we graag in op uw situatie en lichten we met plezier toe op welke vlakken wij u van dienst kunnen zijn.

Bel ons voor een vrijblijvend advies op 088 3100 200 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen met Seiso