Deel deze pagina!

Schoonmaak aanbesteding

Hoe vind ik operational excellence?

Veel bedrijven worstelen met de vraag hoe ze uiteindelijk tot de dienstverlening kunnen komen die ze voor ogen hebben, zonder het beschikbare budget uit het oog te verliezen.

Seiso is expert in het inrichten van het optimale contract voor alle partijen, zodanig dat in de praktijk sprake is van een hoge schoonbeleving en een technisch goed schoongemaakte locatie.

Onze aanbestedingspecialisten kiezen samen met u de inrichting van het contract, de kwaliteitsnormen, de methode van monitoring en de methode van aanbesteden om zo uw doelstellingen te bereiken.

Onze werkzaamheden

Onze dienstverlening kunnen we onderverdelen in advieswerkzaamheden, aanbestedingswerkzaamheden, contractmonitoring en werkzaamheden op het gebied van kwaliteit.

Binnen de advieswerkzaamheden kennen we de onderdelen Quick Scan marktconformiteit, Schoonmaakcalculatie, Onderhoudsadvies, Contractvormen en Managementadvies.

Interesse?

Kiest u voor volledige ontzorging in het aanbestedingsproces of wenst u op kritieke momenten expertise in te huren? Dan bent u bij Seiso aan het juiste adres. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat Seiso u te bieden heeft? In een persoonlijk gesprek gaan we graag in op uw situatie en lichten we met plezier toe op welke vlakken wij u van dienst kunnen zijn.

Bel ons voor een vrijblijvend advies op 088 3100 200 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen met Seiso