Deel deze pagina!

Hardware / ICT aanbesteding

Aanbestedingen in hardware / ICT zijn naar ons idee op twee manieren in te richten:

  1. Alleen de hardware zelf: denk hierbij aan laptops, tablets, computers en randapparatuur zoals toetsenborden, muizen etc.
  2. Het aanbesteden in ICT. Daarmee voeg je aan optie 1 de netwerkomgeving en software toe.

Daarnaast kan ervoor gekozen worden om bijvoorbeeld leerlingvolgsystemen of betalingssystemen mee te nemen in de aanbesteding.

Optie 1 is interessant wanneer de investeringen van de komende vijf jaar boven het drempelbedrag van € 200.000 komen. Optie 2 is voor hetzelfde bedrag interessant en wanneer er ontevredenheid bestaat over de ICT-dienstverlener.

Continu in beweging

De komende jaren zal de ICT-wereld snel veranderen. Hierop kan ingespeeld worden met de aanbesteding. Seiso hanteert een methodiek die er voor zorgt dat de nieuwe systemen compatible zijn met bestaande systemen, er geen leveranciersafhankelijkheid ontstaat en dat voor de komende jaren flexibiliteit is ingebouwd.

Interesse?

Overweegt u om de aanbesteding van uw hardware / ICT door Seiso te laten uitvoeren? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat Seiso u te bieden heeft? In een persoonlijk gesprek gaan we graag in op uw situatie en lichten we met plezier toe op welke vlakken wij u van dienst kunnen zijn.

Bel ons voor een vrijblijvend advies op 088 3100 200 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen met Seiso