Deel deze pagina!

Catering aanbesteding

Woon- en werkconcepten veranderen voortdurend, evenals maatschappelijke ontwikkelingen. Seiso stelt in samenwerking een maatwerk food-concept voor u samen.

Onze visie is om onderscheidend vermogen voor u te creëren waarmee prestaties verbeteren vanuit de expertise van Seiso. Wij bieden u de toegevoegde waarde om de juiste keuzes te maken. Seiso begeleidt organisaties in verschillende fasen van hun proces. Of dit nu in een onderzoeks- of voorbereidende fase is, tijdens de implementatie van de dienstverlening of in de optimalisatiefase.

Onderzoeksfase

Het voorbereiden van een aanbesteding begint vaak met het onderzoeken van trends en ontwikkelingen binnen de markt. Welke contractvormen zijn er, hoe vertaal ik mijn beleid en visie? Dit is het moment dat een adviseur van Seiso u de helpende hand biedt om dit op de juiste manier te beschrijven in een aanbestedingsdocument met een helder Programma van Eisen. Desgewenst kunnen we de (Europese) aanbesteding begeleiden.

Implementatiefase

Na de succesvolle afronding van de aanbesteding en contractering verzorgen we de implementatie en bewaken we gemaakte afspraken en kwaliteit. Je kunt maar één keer goed starten en daar zorgen wij voor.

Optimalisatiefase

Uw gasten genieten van de catering vanuit een bestaand of nieuw contract. Maar is dit wel optimaal, hoe zit het met beleving en gasttevredenheid. Seiso hanteert meerdere onderzoeken om tot antwoorden te komen: mystery visits, gasttevredenheidsonderzoeken en belevingsmetingen. Om bestaande contracten te optimaliseren verzorgen we een benchmark, marktconformiteitstoets of marktverkenning.

Heeft u vragen en/of opmerkingen over wat Seiso u te bieden heeft? In een persoonlijk gesprek gaan we graag in op uw situatie en lichten we met plezier toe op welke vlakken wij u van dienst kunnen zijn.

Bel ons voor een vrijblijvend advies op 088 3100 200 of vul het contactformulier in.

Contact opnemen met Seiso